Nightmare Brotherhood
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
@UP
jak wklejasz fotki na innych forach z napisem TibiaBotNg exp per hour itd to sie nie dziw że w końcu ktoś Cię zraportowal a bana masz za łamanie regulaminu wię wystarczy nawet ze przeklnołeś gdzieś po angielsku ktoś wysłał raporta ze przeklinasz i ban jak chcesz to możesz katować Cip że niewiesz za co masz bana ze nic złego nierobiłeś i prosisz o odbanowanie ale to niezawsze działa a raczej rzadko
@DOWN
uuu to fakt troszkę glupio ban na czas wolny gdzie mozna się nagrac za taki drobiazg
Ostatnio edytowany przez Sir Magondu (2008-12-03 18:23:27)
Nowy użytkownik
Droga gildio odchodzę od Was ponieważ kolega z rl zakłada własną gildie i chyba rozumiecie o co chodzi . Nie byłem w gildi długo lecz atmosfera była bardzo dobra mam nadzieje że mnie dobrze zapamiętacie.
Pozdrawiam wszystkich.Z okazji zbliżających świąt życzę wam wszystkiego najlepszego i sukcesów w grze oraz życiu osobistym .
PS napisałem posta tutaj ponieważ niema odpowiedniego forum do takich tematów.
Możecie już odchodzić powoli z gildi ---- Wladzioks ban.. -- Ja podczas gdy serwery były wyłączone zmieniłem passy po kilku min gdy serwery zostały włączone passy przestały działać .. to pewnie coś w cipsoft'cie miło sie grało bb